D-reizen.nl

D-reizen.nl-logo-(RGB)

 

90% van de Nederlanders oriënteert zich online voordat hij of zij een boeking maakt (online of bij een reisbureau). Een sterke online positie is daarom voor D-reizen van zeer groot belang.

De website D-reizen.nl is de grootste online Vakantiewinkel van Nederland. Geen enkele andere website biedt zo veel aanbod van zo veel verschillende reisorganisaties: van losse vliegtickets tot een complete cruise en van een korte stedentrip naar Parijs tot een rondreis door Zuid-Afrika.

D-reizen is altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen met betrouwbare reisaanbieders. Daardoor is het online aanbod steeds in beweging.

 

Krachtenbundeling van online en offline

D-reizen gelooft heilig in de combinatie van internet en persoonlijk contact. Waar veel reisaanbieders uitsluitend online actief zijn, koppelt D-reizen nadrukkelijk de mogelijkheden van internet aan het persoonlijk contact met een Reisassistent.

Zo kan een bezoeker op de site via webchat direct een vraag aan zijn Reisassistent stellen. Als de klant het wil, kan de Reisassistent zelfs meekijken op het scherm van de klant.

De klant kan vervolgens zelf zijn boeking online afronden, maar heeft ook de mogelijkheid om de boeking – bijvoorbeeld als hij speciale wensen heeft die hij niet zelf online kan boeken – ‘door te zetten’ naar zijn Reisassistent. ‘Assisted Internet’ noemen we dat.