Opleiding en Ontwikkeling

opleiding-en-ontwikkeling

De D-reizen Academie

D-reizen hecht veel waarde aan ontwikkeling van medewerkers; jij maakt tenslotte het verschil! De D-reizen Academie biedt ontwikkelmogelijkheden op het gebied van deskundigheid en vaardigheden. Op deze manier blijf je continu persoonlijk in ontwikkeling, benut je maximaal jouw talenten en bereik je gemakkelijker je commerciële doelen.Resultaat bereik je nooit alleen: samenwerken is de sleutel tot succes. De D-reizen Academie bevordert samenwerking in teams en individuen. Binnen de D-reizen Academie staan 3 elementen centraal: Persoonlijke ontwikkeling, deskundigheid en vaardigheden. 

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijk ontwikkeling staat voor het managen van je eigen talenten en ontwikkelpunten. Door te investeren in je persoonlijke ontwikkeling werk je effectiever en ervaar je meer plezier in jouw werk. 

Deskundigheid

Om jouw deskundigheid te vergroten kun je via de D-reizen Academie deelnemen aan bijvoorbeeld studiereizen en e-learning modules. Tijdens een studiereis ervaar je zelf de vakantiebeleving en kun je de opgedane kennis delen met jouw klanten en collega ́s.E-learning is digitaal en kun je dus doen wanneer het jou uitkomt. De e-learning modules richten zich met name op product- en bestemmingskennis, maar ook op het leren gebruiken van de systemen die bij D-reizen worden gebruikt. 

Vaardigheden

Om jouw vaardigheden te ontwikkelen en up-to-date houden, passend bij de koers van D-reizen, bieden wij via de D-reizen Academie ontwikkelprogramma’s aan.